Развитието  е основна цел за всяко предприятие, но освен това е важно инвестициите да са полезни за цялостното развитие. Ето защо ние инвестираме в най-различни проекти, с които се стремим да развиваме най-различни бизнес сектори и в същото време ефектът от това развитие да е в полза на обществото.

Инвестиционни проекти, в които Етап-Адресс взима участие:1. Офис сграда бул. Васил Левски 138
"Етап-Адресс" има опит в строителството – собствена офис сграда на дружеството, намираща се на бул. "Васил Левски" №138.


2. Автобаза
„Етап-Адресс” и „Груп Плюс” ООД са изградили собствена авторемонтна база, находяща се в гр.София, оторизирана за сервизно обслужване от сервиз TEMSA SANAYI TICARET A.S.


3. Централна автогара София
През 2003год. "Етап-Адресс" АД е извършила инвестиция в предприятие "Централна Автогара" АД, придобивайки 37,5% от акциите.
www.centralnaavtogara.bg .


4. Натурална минерална вода Ком
От 2007год. "Етап-Адресс" бутилира минерална вода с марка "КОМ" в с. Бързия, общ. Берковица, обл. Монтана, изграждайки изключително модерно съоръжение по всички европейски критерии за качество.
www.kom.bg


5. Ваучери за храна – Етап Ваучер
„Етап – Адресс” е лицензиран оператор на ваучери за храна от 2004 г., съгласно Заповед на Министерство на финансите от 04.11.2004 г.
www.etapvoucher.com


6. Хотел Додо Бийч Китен
"Етап-Адресс" притежава и бутиков хотел "Додо Бийч", намиращ се в курортен комплекс Китен, област Бургас и е в непосредствена близост до морската плажна ивица "Китен-юг".
www.dodo-beach.com


7. Плаж Юг, Китен
"Етап-Адресс" е сключило договор за предоставяне на концесия за част от крайбрежната плажна ивица - морски плаж "Китен-Юг".8. Автогара ЮГ, Велико Търново
Автогара Юг е една от най-модерните в страната и отговаря на всички изисквания за подобен тип комплекси.

http://avtogaratarnovo.eu/

За нас

Ние предлагаме богат избор на маршрути и се стремим да осигурим условия за комфортно и сигурно пътуване по нашите автобусни линии.

© 2019 Etap Adress & Grup Plus All rights reserved