Уважаеми клиенти,Във връзка с влизането в сила на Закона за защита на личните данни от 25.05.2018 год., вече няма да се издават Клубни карти „Лоялен клиент“ на място на касите на „Етап-Адресс“ АД и „Груп Плюс“ООД.

От 15.05.2018 год. всички картодържатели ще трябва да направят актуализация на клубните си карти през сайта на фирмите. Срокът за актуализация е до 01.07.2018 год. и ако до тогава не е направена, всички карти, които не са активирани, ще бъдат деактивирани и ще се загубат натрупаните до момента точки.

Всички издадени и непотърсени до момента карти, ще бъдат служебно анулирани и при желание от страна на клиентите ще трябва да се направи нови регистрация само и единствено през сайта ни.

Нови регистрации през сайта на „Етап-Адресс“ АД и „Груп Плюс“ООД за Клубни карти „Лоялен клиент“ ще се приемат след 15.05.2018 год.

След направена актуализация на текуща карта или регистрация на нова, валидността им ще бъде 5 години от датата на издаване.
Актуализация на карта
*Номер на карта:
Съгласен съм с правила за конфиденциалност, правила за защита на личните данни

За нас

Ние предлагаме богат избор на маршрути и се стремим да осигурим условия за комфортно и сигурно пътуване по нашите автобусни линии.

© 2019 Etap Adress & Grup Plus All rights reserved