Стремежът на Етап-Адресс и ГРУП ПЛЮС ЕООД е да отговорим на високите изисквания за качество на транспортните услуги. Ние предлагаме богат избор на маршрути и се стремим да осигурим условия за комфортно и сигурно пътуване по нашите автобусни линии.

Предлагаме и модерна онлайн услуга за закупуване на билети, с която печелите време и пестите пари. (http://tickets.etapgroup.com/web_buy.php)

Етап-Адресс и ГРУП ПЛЮС ЕООД ежедневно осъществяват превоз на пътници по над 30 редовни и сезонни автобусни линии в България. Дългогодишният опит, традицията и високото качество на автотранспортните услуги на Етап-Адресс и ГРУП ПЛЮС ЕООД са запазена марка за стандарт в автобусния превоз. Над 30 офиса в страната и над 300 души квалифициран персонал се грижат за качеството на нашите услуги, чийто основен приоритет са сигурност, надеждност и комфорт.

Автобусите на Етап-Адресс и ГРУП ПЛЮС ЕООД са оборудвани с аудиовизуална техника, интернет, климатични инсталации, DVD-плейъри, TV-приемници с два монитора, микрофони и двойни подлакътници. Високите изисквания към техническата поддръжка на автопарка и професионалната квалификация на персонала са гаранция за качеството на предлаганите услуги.

Етап-Адресс e член на Националното сдружение на автобусните превозвачи в България (НСАПБ). Основната си дейност – пътнически автотранспорт в страната и чужбина, започва през ноември 1994 година. Етап-Адресс има лиценз за международен превоз на пътници от 1998 година и е линцензиран туристически агент и туроператор. ГРУП ПЛЮС ЕООД е регистрирана в град София на 27 април 2001 година с основна дейност пътнически автотранспорт в страната. От 2006 – лиценз за международен превоз на пътници.

За нас

Ние предлагаме богат избор на маршрути и се стремим да осигурим условия за комфортно и сигурно пътуване по нашите автобусни линии.

© 2019 Etap Adress & Grup Plus All rights reserved